Jason Dark (oikea nimi: Helmut Winkelmann): Noidan yö (Yöjuttu #1/1992)
Kirja:
Yöjutusta on nuoruudesta pelkästään hyviä muistoja nuoruudesta. Vaikea näihin on puolueettomasti suhtautua vaikka jo ennen 90-lukua lopetin julkaisun aktiivisen seuraamisen. 
1992 oli muutenkin huono vuosi Yöjutulle. 12 ilmestyneestä numerosta yhdessätoista oli uusintajulkaisuja varhaisemmista numeroista. Tiedä sitten, oliko kyseessä riita Saksan pään kanssa vai mikä, mutta näin kuitenkin oli. Taisi karkoittaa lukijoita, koska seuraavana vuonna koko lehden julkaisu lopetettiin.
Historiallisella tasolla tämän julkaisu oli kulttuuriteko, koska ihka ensimmäinen John Sinclair. Mukana ei ole vielä tuttu vakiokaarti (okei, mukana on Sinclairin esimies) eikä myöskään kaikkia niitä myöhemmin tutuksi tulleita apuvälineitä kuten Sinclairin risti. Mutta sitäkin enemmän on vaikutteita zombie-elokuvista kaikkine piiritettyine rakennuksineen ja haahuilevine elävine kuolleinneen.
Ei tämä kauhun taikka jännityksen tunteita herättänyt, olipahan vain helppoa ja mukavaa luettavaa. Ajatontakin. Ei tuntunut yhtään vuosien saatossa vanhentuneen.
90-luvulla lehtiin ilmesyi myös lukijoiden piirroksia. Kömpelöitä ja huonoja piirroksia. Lukijakunta taisi olla aika nuorta.
Suomennos: Sama suomennos tämä on kuin ensimmäiselläkin kerran ilmestyessään. Halpaa julkaisupolitiikkaa.
Heikki Haveri on yksi niistä, joita pidän luottosuomentajana. Niin tässäkin. Ei ontumista vaan hyvää kieltä.
Kansi: Viehättävä kansi. Hyvin tätä varten lavastetun näköinen vaikka mukana ei olekaan eläviä kuolleita vaan piilotupakalla oleva luuranko muovikasvien keskellä.

Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää