KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Jerry Ahern: Koston enkeli (Voittaja #2 (1986))
Kirja:
 Mahtoi tämä olla kovaa kauraa silloin vuonna 1981, kun tämä alunperin julkaistiin. Ja muistaakseni tämä oli myös teini-Paloselle kovaa kauraa vuonna 1986, kun näemmä olen tämän edellisen kerran lukenut.
Nyt? Nyt tämä on vähän.... mustavalkoinen. Kaikki Venäläiset ovat julmia ja pahoja, paitsi jos niillä on tissit tai ne tekevät hyviä tekoja. Mutta silloinkin Venäläiset ovat pahoja ja ne pitää ampua. Toisaalta, viime vuosien tapahtumien valossa, ehkä Jerry Ahern onkin oikeassa maailmankatsomuksessaan.

Mutta kyllä tämä luki töissä pihalla istuessa. Nopeasti luettavaa välillä hyvinkin brutaalia väkivaltaviihdettä, mutta kuitenkaan unohtamatta Amerikkalaisia perhearvoja.
Tuttuun tapaan kaikilla esineillä on merkki. Kello ei ole vain kello, se on Rolex, sytkäri on Zippo ja jokainen ase on merkkikohtaisesti nimetty. Varmastikin aseista innostuneet joko tietävät tai ainakin googlettavat millanen pyssy on käytössä.

Suomennos: Tämänkin osan kimpussa oli Rönn, kuten edellisessäkin osassa. Tällä kertaa miehellä taisi olla enemmän aikaa suomentamiseen, sillä selkeästi oli jo pohtinut, mitä suomentaa. Poissa olivat edellisen osan hupsuudet.
Kansi:
 Tässäkään kirjassa ei osunut ihan oikean kirjan kansi paikalleen. Tuo kuva kannessa löytyy sarjan kuudennen kirjan kannesta. Mutta sentään sarja oli oikein, joten plussaa siitä.
On nuo kyllä viehättäviä, nuo miehiset kirjan kannet. Vaimonhakkaajapaitaa, peililaseja ja rynnäkkökivääri. Mainota.
Mutta miksi kirjan nimi on kirjoitettu pienellä alkukirjaimella?

Minä sanon:
 
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää