KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Warren Murphy: Miljoonan dollarin murha (Trace #2 (1986))
Kirja:
 Jostain syystä minulla on vain helliä muistikuvia niistä kerroista kuin luin ensimmäisen kerran Murphyn Trace-sarjaa.  Ilmeisesti olen muuttunut enemmän kuin haluaisin tunnustaa, mutta näin toisella lukukerralla tämäkin oli pettymys iso.
Hyviä hetkiä tässä oli monta, muutama joka jopa sai hymyn huulille, mutta kun viimeinen sivu kääntyi eteen oli tunteena lähinnä: "Jahas, kaikenlaista".
Kauheeta jahkailua, haahuilua ja hidasta siirtymistä paikasta toiseen sekä hahmoja joista jokainen jäi enemmän tai vähemmän etäiseksi. Tai sitten en vain keskittynyt lukemiseeni.
Mutta ei tämä ihan läpimätäkakkapaska ollut. Hyvää lukemista töiden hiljaisiin hetkiin sekä ruokatauoille. Eli juuri sopivaa kioskikirjallisuutta. Ei suurta kirjallisuutta vaan kioskikirjallisuutta.
Suomennos:
 Harjulan Aimo. Hyvää suomea, sujuvaa.
Kansi:
 Kovasti taiteellisia teoksia tuotti Viihdeviikarit jossain välissä uraansa. Tämä yksi niistä. Kimaltelevat käsiraudat ison puukon vieressä sekä kaulanauha ja muoviruusu. Suurta symboliikkaa ja se symboliikka lisääntyy kun kuvaa vielä on vähän pehmennetty epäteräväksi. Minulle symboliikka ei avaudu, mutta on tuo surullinen kansi.
Kannessa lisäksi seisoo leiman kaltaisesti, että kirja olisi voittanut Edgar palkinnon. Ei muuten ole.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää