Juan Batiste Montauban (oikea nimi: Tapio Vilpponen): Tyttöloukku "Le Baron (Tilly #1/1977)
Kirja: Juan Batiste Montauban eli Tapio Vilpponen taitaa olla yksi parhaiten vaiettuja sankareita Suomen kioskikirjallisuusrintamalla, Kari Nenosen ohessa. Pelkästään suomalaista versiota Zorrosta Vilpponen kirjoitti pitkälti päälle 200 numeroa. Sen ohessa tuli kirjoitettua ainakin Pekka Lipponen Junioria ja luotua tämä naissankarin joka jo kannesta pitäen on pelkkää lumoa ja ihastusta herättävä: "Tilly - Naisagentti Sido 0006 - Huippunsa trimmatun salaisen agentin seikkailut". Eihän tuollaisesta voi kuin tykätä!
Eli siis, kyseessä on naispuoleinen James Bond, Nick Carter, Matt Helm tai ihan nyt kuka tahansa näistä superagenteista. Tilly on kaikilta osiltaan toimissaan aivan samanlainen kuin edellä mainitut, tappaa, ei murehdi sitä, panee kaikkea mikä liikkuu (tällä kertaa 4 kertaa 63ssa sivussa), ei murehdi sitäkään tai kuten tässä, joutuu raiskatuksi, mutta ei tunnu missään, homma jatkuu.
Hupsua menoa, kovin rasistista välillä ja juonessa pikkasia aukkoja mutta hui hai, antaa mennä kun on kivaa. Välillä teki oikein kipeää lukea, välillä vähemmän, usein hymyilytti. Kyllä, loistavaa ja parhautta.
Pikkasen herättää kummastusta tämä julkaisu. Oliko tämä omakustanne, kun apinalaatikossa lukee, että "Päätoimittaja ja kustantaja Tapio Vilpponen"?
Mitäköhän Tapio Vilpponen nykyään puuhaa?
Kansi: Pylly, revolverikotelo ja ruumiiton käsi hamuamassa puhelinta. Jotenki halvan pornoa. Mutta toimii kuin perkele.

Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää