KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

John Quinn: Viimeinen isku (Taistelija #1 (1985))
Kirja: Taistelija on sarjana mitä mainioimman oloinen sarja. Saman nimikkeen alle niputettiin monta tosimiesten kirjasarjaa ja ainakin yritettiin julkaista kronologissa järjestyksessä. Sarjana minua viehättää tämä sarja kovin.
Ja tosimiesten kirja tämä onkin.
Paljon hyvinkin brutaalia väkivaltaa ja iso fontti, että nopea lukea. Paljon lupauksia ja mahdollisuuksia vaikka millaiseen lopputulokseen, mutta likimain kaikki ne hukattiin. Mutta ei tästä puuhtu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita unohtamatta yrmyilyä. Kaikkea mitä kasvava poika tarvitsee.
Tuskin kauhean yllättäen kirjailijan nimi on nimimerkki, jonka taakse ilmeisesti kätkeytyy Dennis Rodriguez.Amerikassa tätä sarjaa jaksoi ilmestyä viisi kirjaa, joista kolme saatiin suomeksikin. Jahka saan noita muita sarjasta luettua, niin osaan sanoa, että oliko tuo menetys vai ei.
Suomennos: Nopasen Maire asialla. Tavallaisesti hän on saanut aikaiseksi hyvinkin sujuvaa suomennosta, mutta tällä kertaa tökkii koko touhu pahasti. Tuli  mieleen, että johtuiko kirjan tökkivyys Mairen huonosta päivästä.
Kansi: Sarjan alkuperäistä kantta käytetty, mikä sinänsä on harvinaista tässä rakastamassani kirjasarjassa. Mutta mikä sinä käyttäessä, hyvä ja kuvaava sekä tosimiehiin vetoava kuva tuo on.
Hyvä logo kirjasarjalla ja sen alla näpsäkästi ilmoitettuna, kuka miehinen mies kirjassa pelastaa päivän.
Komeaa.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää