KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Nick Stone: Käärmeitä paratiisissa (Nick Stone #1 (1989))
Kirja: Oli tämä parempi ja hauskempi, kuin netistä löytämäni arviot kirjasta ja itse sarjasta antoivat ymmärtää. Hyvin viihdyttävä, vauhdikas ja sujuva tämä oli.
Päähenkilö Ben Kane on kova poika nussimaan ja panemaan vaikka jalka onkin pipi Vietnamin sodan jäljiltä. Lisäksi miehelä on seksikäs karvainen rinta ja tuntee aseet eikä päätä kylmää, oli tilanne kuinka kiharainen tahansa. Miesten mies siis.
Kylmää ja graafista väkivaltaa, seksiä, joukkoraiskauksia, kidusta ja vauhtia. Ja koko touhu kirjoitettu sujuvasti ja mukaansa tempaavasti vaikka ei kuitenkaan mitenkään kauhean persoonallisesti.
Lopussa jätettään mainiosti aukko, mistä on seuraava osa sarjaan hyvä aloittaa. Se sitten tulikin. Kustantajlle, mikäli tuo edes enää on olemassa, kiitos, että osasi kirjasarjaa julkaista kronologisessa järjestyksessä.
Juuri sellaista sontaa, mistä minä pidän.
Suomennos: Virkkalan Ilkka koneen ääressä kääntämässä. Ladontavaiheessa tosin saatu aikaiseksi kilokaupalla lyöntivirheitä sekä mystisiä kappaleiden toistoja eli sama pätkä tekstiä toistuu uudestaan. Jos ei muuta, niin tuolla tavalla saatiin kirjalle lisää pituutta.
Kansi: Alkuperäinen kansi suomennettuna. Tosin kirjailijan nimen alla on englanniksi teksti "Ben Kane in action". Se olisi voinut jättää pois.
Yläkulmassa itse Ben pyssy kädessä ja tukka nätisti. Alakulmassa sama kaveri käsivarsillaan Pamela sinisissä seksikkäät bikinit yllään. Taustalle pantu merikartta, sillä Ben haluaisi ainoastaan kuskata turisteja charter-veneillään. Ilmeisesti juuri tuollaisilla veneillä, mikä kyntää alareunassa vettä ja merikarttaa.
Ei pölömpi kansi, vähän sekava ehkä.
Minä sanon:

Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää