KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Steve Cooper: Valtapeli (Rockford dynastia #2 (1987))
Kirja:
 Ei tämä suurta taidetta ollut. Ei edes suurta saippuaoopperaa, mitä lähinnä tämä oli.
Suoraa jatkoa sarjan ensimmäiseen osaan, jonka olen myös lukenut, mutta näemmä sulkenut sen tapahtumat mielestäni. Ei sen lukemisesta kuitenkaan nyt niin kauan ollut. Miksi muistan sen, miten alta kouluikäisenä isäni opetti minua pimeän pelosta eroon, mutta en muista mitä juuri vähän aikaan sitten luin.
No, toisaalta, en usko, että kauheasti menetän vaikka muistikuvat olenkin lukemastani sulkenut. Varsinkaan, jos vertaa tähän kakkoskirjaan.
Edelleen käsittämättömän suurella fontilla painettua miehisistä miehisintä viihdettä, missä homot on aina huonoja ja syntisiä ja naiset haluavat seksiä ennen kaikkea rekkamiesten kanssa ja rekalla ajaminen ja kantrin kuunteleminen on suurinta vapautta. Suurta juonittelua ja saippuaa.
Juuri sopivaa luettavaa töihin ohessa ja viran lyhyillä tauoilla.
Suomennos: Kuten ensimmäisessäkin osassa, myös tässä oli suorittajana Heikki Rüster. Ja tällä kertaa mies taisi pitää kiirettä työnsä ääressä. Joitakin kohtia piti lukea pariin kertaan, että sai ajatuksenjuoksusta kiinni. Eikä kyseessä kuitenkaan ollut kovinkaan monimutkainen lause.
Kansi: On siinä pyssymiehellä viiksiä kerrakseen ja punainen rusetti kaulassa. On helikopteria ja bikininaista takki päällä ja sukellusmaski naamalla. Mikään kuvassa oleva ei liity mitenkään kirjaan. Siihen nähden, miten paljon tuossa kuvassa tapahtuu, se on jo saavutus.
Ja valtava tarjoustarra pitänyt läntätä kanteen. Eikä sitä edes irti saa. Vähän kunnioitusta voisi olla.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää