KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Kari Nenonen: Santa Lauran pyhimys (Hämärän rajoilla #3 (1983))
Kirja:
Nenonen kirjoitti hyvin. Siihen nähden miehen arvostus kotimaisissa piirteissä on ihan valitettavan liian pientä. Ehkä syynä oli se, että Nenonen tuotti niin paljon tekstiä tuomatta nimeään julki kuin pari kertaa. Mutta toistaalta, arvostetaanhan Outsideriäkin paljon ja antaumuksella vaikka ei hänkään (tai kukaan Outsidereista) kauheasti nimeään julkituonut.
Olkoot niin tai näin, niin tämä Hämärän rajoilla oli yksi Nenosen sarjoista. Ei tämä yhdessäkään osassa mitään suuren suurta kauhua tai oikeastaan edes jännitystä ollut, mutta sujuvaa ja miellyttävää luettavaa työn ohessa. Ei tarvinnut ajatella, soljua vain mukana.
Välillä tosin putkahti pintaan ihan liian selvästi Nenosen historia romanttisten lukemistojen kanssa. Kirja lässytti ja tunteili siellä täällä ihan liikaa.
Kansi: Mielestäni tuota kuvaa on käytetty jossain muuallakin. En tosin nopealla ja pintapuolisella surffauksella löytänyt, että missä. Mutta pikkasen tuo kuva osuu kirjan sisältöön. Mutta eniten tuossa kannessa miellyttää se, että samaa lay-outtia on käytetty koko sarjassa. Mukava yhtenevä kansi koko sarjassa. Minä nyt vain sellaisesta pidän.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää