KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Jerry Cotton: Lyijyä lunnasrahoiksi (Jerry Cotton pokkari #2 (1982))
Kirja: Jerry Cotton on aina parasta, varsinkin ennen sen uutta tulemista Musiikki-Mainoksen tuotoksena. Niihin aina tulee enemmän tai vähemmän petyttyä, mutta nämä Kolmio-Kirjan Cottonit.... ne ovat parhautta.
Käsittääkseni nämä pokkari Cottonit olivat käännöstyötä eikä niitä kirjoitettu kotimaisten kirjailijoiden toimesta. Ei sillä, että sisällössä olisi pahemmin eroa kotimaisiin, ehkä korkeitaan siinä, että huumoria on vähemmän.
Vauhdikasta ja soljuvan sujuvaa viihdettä, johon on kummallisesti saatu aikaiseksi todellisuuden tuntu, vaikka todellisuuden kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.
Toimivaa Saksalaista kioskiviihdettä, jota soisi vieläkin julkaistavan.
Suomennos: Onkohan siihen jokin hyvä syy, että suomentajiksi on merkitty kaksi nimeä. Toinen suomensi alun, toinen lopun? No, niin tai näin, hyvin suoriutuivat, molemmat. Tasaista laatua, ei pahemmin erottunut missä toinen alkoi, toinen loppui.
Kansi: Klassinen Jerry Cotton pokkari kansi. PunaMustaValkoinen värimaailma, väkivaltainen ihmiskohtalo ja Jerry Cotton tutkimassa asiaa. Hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää