KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Timo Surkka: Rosvopaistia ja vasikoijien leikkeitä (Jerry Cotton #1/2002)
Kirja: Ei nämä uusio Cottonit ihan samaan kiitoon pääse kuin silloin Cottonien kulta-aikoina, mutta viihdettä sieltä sujuvammasta päästä nämä kyllä ovat.
Ei jännitystä synny, mutta ilokseen näitä nopeita lyhyitä pyrähdyksiä lukee. Tämänkin luki parissa tunnissa työn ohessa.
Surkka tekee sujuvaa tekstiä, tuntee hahmot ja luo tarinoihinsa hyvää jatkumoa edellisiin kertomuksiin mutta välillä sortuu liiaksi keksimään muka hauskoja sanaleikkejä enemmän kuin itse juonta.
Extrana on mukana ensimmäinen osa Surkan kaksi osaisesta Asko Kukkonen-seikkailusta. Jahka saan sen kokonaisuuten luettua, jaan mielipiteeni täällä.
Extrana mukana on myös jälleen kirjattuna osa FBI:n historiikkia, joka ei tuo jo tiedettyihin asioihin mitään uutta eikä ole edes kauhean mielenkiintoista luettavaa. Mutta eipä tuo pitkäkään ollut.
Lisäksi mukana on myös aukeaman mittainen Jerry Cotton sarjakuva, joka sai miettimään, että onkohan Cottonista olemassa ammattitaidolla tehtyä sarjakuvaa. Tämä oli lähinnä kömpelösti piirretty, töksähtelevä ja huono. Toisaalta, tuossa aukeamassa saatiin  käytyä lävitse yhden normi-Cottonin koko juoni.
Kansi: Kanneksi napattu yksi ruutu Koskelan Cotton sarjakuvasta. Hörökorvainen Neville retuuttaa konnia ja päälle lätkitty tekstiä kuten kaupan kassoilla myytävissä aikakausilehdissä.
Ruma kuva jota tekstit vielä rumentavat. Ei tuolla ainakaan ostajia saatu houkuteltua.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää